Versenyelőnyök

Tapasztalat

A flottakövetésben és a biztonságtechnikában 14 éves tapasztalatunk van, 45 ezer járműben működnek megbízhatóan a Secret Control GPS Kft. eszközei.

Kapacitás

Kiemelkedő gyártási, szerelési és logisztikai kapacitással rendelkezünk, az útdíjfizetési rendszer indulásakor bizonyítottuk, hogy tömeges igényt is képesek vagyunk kielégíteni, rövid idő alatt. Hetente akár 1000 fedélzeti egységet gyártunk és szerelünk be.

0-24 órában

A hét minden napján, napi 24 órában működik diszpécserszolgálatunk, munkatársaink több nyelven tudnak segíteni. A Webbase Support osztály pedig munkanapokon 08:30-16:30 között várja a hívásokat a flottakövetési szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyekben.

Megbízhatóság

2009-ben elnyertük a Megbízhatóság és Innováció díjat, amit abban az évben adtak át először az áruvédelmet, a vagyonbiztonságot, a költséghatékony fuvarozást és logisztikát segítő innovációs tevékenységünk, valamint megbízható munkánk elismeréseként.

Egy kézben minden

Cégünk az eszközök fejlesztésével, gyártásával, üzemeltetésével egyaránt foglalkozik. Partnereink számára ez azért előnyös, mert nem kereskedőktől szerezzük be a termékeket, így kedvezőbb áron vásárolhatnak tőlünk.

Országosan

Országos hálózatunkban már 80 partnerrel működünk együtt, akik az eszközeinket beszerelik, emellett 25 szerelő a Secret Control saját alkalmazottja. Ők 12 szervizautónkkal a saját telephelyére is kiszállnak. Hat nagyvárosban működik képviseletünk, hogy könnyebben,
            gyorsabban intézhesse az ügyeket.