Rólunk

A Secret Control az e-útdíj rendszerben

Társaságunk az elsők között kötött szerződést az Állami Autópálya Kezelővel, hogy bevallási közreműködőként vegyünk részt az útdíjrendszer működésében. Szerződött partnereink a beépített fedélzeti eszközeink vagy a szivargyújtós GPS berendezéseink használatával teljesíthetik útdíjbevallási kötelezettségüket.

Annak érdekében, hogy minden partnerünk igényét kielégítsük, szervizkapacitásunkat csaknem a duplájára emeltük. Korábban országszerte 40 műhelyben szerelték a Secret Control eszközeit, jelenleg több mint 80 ponton van lehetőség a beszerelésre. Emeltük az ügyfélszolgálati munkatársak létszámát is, speciálisan olyan kollégákat alkalmazunk, akiknek felkészültsége, nyelvtudása elősegíti, hogy az útdíjkérdéseket gyorsan és pontosan megválaszoljuk az érdeklődőknek.

Az e-útdíj elszámolása mellett kiaknázható a GPS-flottakövető rendszer számos egyéb funkciója is. A Secret Control flottakövetése alkalmas a logisztikai munka hatékony segítésére, ennek révén a diszpécser pontosan tudhatja, melyik autó merre jár, a megfelelő döntést hozhatja, ha át kell vezényelnie valamelyiket egy új feladatra. Az elektronikus nyomkövetés segít abban is, hogy egyenként mérjék az autók kihasználtságát, elektronikus útnyilvántartást is vezethetnek ezzel a megoldással.

Jelentős szerepet játszik cégünk a biztonságtechnikai piacon is, a GPS-nyomkövető rendszerek hatékony védelmet nyújtanak a tolvajok ellen. Az ügyfelek nemcsak egyszerű riasztót kapnak a szolgáltatással, diszpécserünk minden esetben telefonon értesíti szerződött partnereinket, ha figyelmeztető jelzés érkezik a központba.

14 éves tapasztalat garanciájával

A Secret Control tisztán magyar tulajdonú vállalkozás, 1999-ben alapította Varga Zoltán és Varga László. A fiatal testvérpár komoly műszaki újdonsággal akart piacra lépni, az intelligens vagyonvédelemben látták meg a lehetőséget. A tulajdonosok elkötelezettek az állandó újítás, az innováció irányába. Az induláskor 3-4 főt foglalkoztató vállalkozásban ma már közel 100 szakember dolgozik. A létszám növekedését az is indokolta, hogy a tevékenységi kör időközben kibővült a flottakövetéssel.

A teljes alkalmazotti létszámból 12 fős mérnök-informatikus fejlesztőcsapat dolgozik az ötletek megvalósításán, illetve az ügyfelektől beérkező igények technológiai hátterének megteremtésén. Cégünk egyértelműen piacvezető a vagyonvédelem és járműkövetés terén.

Erősségünk, hogy egyszerre tudjuk nyújtani a logisztikai és a vagyonvédelmi szolgáltatásokat, 24 órás diszpécserszolgálattal és hatósági háttértámogatással. Mivel 14 éves tapasztalat áll mögöttünk, ismerjük a felhasználók igényeit, amelyekhez rugalmasan, a legjobb ár/érték arányú termékeket kínáljuk.

Filozófiánk, hogy ne az ügyfél igazítsa igényét a piaci kínálathoz, hanem testreszabott megoldásokat kínáljunk számára. Ugyanezt a felfogást képviseljük Szerbiában, Romániában és Ausztriában is, ahol leányvállalataink működnek